Последният мач от редовния сезон на европейското първенство по League of Legends бе истински вълнуващ. В него завършилите с равен баланс през лятото Fnatic, на Здравец “Hylissang” Гълъбов и Misfits се бореха за 4-то място и позиция в горната част на схемата на плейофите. До този мач се стигна, след като по-рано днес двата тима се изправиха в последния кръг на редовния сезон и "оранжевите" спечелиха, правейки баланса на двата състава 10 победи и 8 загуби.

Българинът игра с марковия си герой Pyke, но въпреки това Fnatic допусна поражение и остава без право на грешка в плейофите, докато Misfits ще има право на една загуба и слизане в долната част на схемата.

Срещата започна отлично за „оранжевите“. Въпреки че “Hylissang” и партньорът му на бот лейн “Upset” бяха поставени под известен натиск, на топ “Wunder” и “Razork” носеха голямо предимство за Fnatic. Постепенно и търпеливото натрупано предимство обаче се изпари със само 1 битка, в която Fnatic нямаше достатъчно огнева мощ и Misfits започна своя обрат. До финала на срещата гледахме много битки, но все нещо не достигаше на българина и съотборниците му, а загубата се оказа неизбежна.

Така в първия си мач в плейофите, по пътя към титлата на Европа и място на световното първенство, Здравец “Hylissang” Гълъбов и компания излизат срещу EXCEL, който отстрани звездния състав на Team Vitality.