Историята за Пепеляшка с модерен прочит! Това се случи на финала на българския eSports турнир по Counter-Strike 2: A1 Gaming League. В битката за първото място академията на един от световните модни лидери, Gucci, победи руснаците от BetBoom с 2:0 и се поздрави с голямата награда от 16 хил. лева. Тимът, за който това е първо участие в професионален турнир по CS2 съумя да изненада абсолютно всички, включително и 15-те в световната ранглиста състезатели на BetBoom, които бяха сред предварително поканените отбори.

Мачът започна на картата Anubis, която руснаците избраха. Двубоят започна равностойно с минимално предимство за Gucci Academy, който бе на Т-страна и завърши полувремето с аванс от 7:5 рунда. След смяната на ролите обаче предимството на тима продължи да расте и така BetBoom загуби картата си, след 8:13 рунда. С впечатляващи 26 убийства за GGA бе Мартинш "shadiy" Гутманис, чието представяне помогна на Gucci Academy да поеме контрола над срещата.

Следващата битка бе на Ancient, където BetBoom успя да спечели първите 2 рунда, но без никаква паника, младите играчи на Gucci успяха да обърнат срещата и триумфираха с 13:7 рунда. Това бе седмата поредна победа на Gucci Academy в турнира, който загуби единствено от българския 500 в първия кръг на групите. Оттогава насам обаче съставът сякаш се преобрази и заигра на изключително ниво, с което съвсем заслужено триумфира с титлата от A1 Gaming League.