ENTERPRISE Esports с българския снайперист и лидер на Дейвид “h4rn” Бенчев отстъпи пред 13-я в света по CS:GO отбор на OG. Родният геймър и съотборниците му започнаха много силно в плейофната среща на двата тима от турнира CCT Central Europe Series 2 и поведоха в резултата в осминафинала, след 16:9 на Dust II. Бенчев бе над всички на картата с 23 убийства, повече от половината от които бяха със снайпер.

За съжаление отговорът на OG бе повече от перфектен. Водени от Абдулхалик “degster” Гасанов и “flameZ” противниците на българина взеха огромно предимство на Inferno, затваряйки първата част с 12:3. След смяната на ролите на картата двата отбора си размениха по 4 рунда, за крайното 16:7 в полза на OG.

Решаващата карта се разви дори по-едностранчиво, въпреки силната игра на “h4rn”. Българският снайперист завърши със 17 убийства, като лидер на тима си, но EE отново спечели само 3 рунда през първата част на Overpass, а след смяната на ролите, битката завърши със 16:5 за OG, който отива на 1/4 финал. ENTERPRISE пък завърши на крачка от топ 8 и без да спечели пари от наградния фонд на турнира.