Победителят в тазгодишното издание на Fantasy Premier League - българинът Александър Антонов, вероятно ще бъде лишен от титлата поради расистка обида към звездата на Манчестър Сити Рахийм Стърлинг, разбра Gong.bg. 

Антонов триумфира в конкуренцията на над 8 милиона души в голямата фентъзи лига на Острова в края на изминалия сезон във Висшата лига. Сега обаче се оказва, че той вероятно ще бъде лишен от първото си място. 

Срещу Антонов е бил подаден сигнал от друг българин, който обвинява шампиона в расистки изказвания срещу нападателя на Манчестър Сити Стърлинг. Антонов е пратил обидно съобщение по адрес на англичанина в общ чат в социалните мрежи, след което е била направена снимка на обидните думи. Впоследствие футболната федерация в Англия е била известена по казуса. 

Освен най-вероятната загуба на приза си за първо място, българският шампион го грози и глоба за расистки изказвания, след като това е в противоречие с общите условия на популярната онлайн игра. 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.