Българският отбор VOYVODA спечели финала на CS:GO турнира на A1 Gaming League. Родният тим надви румънския Nexus в заключителната среща на най-силното издание на българския турнир по Counter-Strike: Global Offensive, в който участие взеха и някои силни европейски отбори.

Големият финал първо изправи "войводите" и Nexus на Mirage, картата избрана от българския тим. Тя стартира с 2 рунда за румънците, но след това отличните отигравания на лидера Камен "bubble" Костадинов и снайпериста Дейвид "h4rn" Бенчев, донесоха спокойни мигове за българите. Те позволиха на опонентите да спечелят само още 3 рунда за цялата карта и затвориха Mirage с меко казано доминантното 16:5.

На втората карта, Nuke, VOYVODA започна отлично CT-страната си и поведе с 5:2 рунда, а до смяната на ролите двата тима си размениха по още 4 и почивката дойде при 9:6 за българите. След това обаче Nexus изигра много силни минути и поведе с 14:10. Решаващата карта щеше да бъде Inferno до нея така и не се стигна, защото VOYVODA спечели шест поредни рунда и триумфира, а този път най-бляскаво бе представянето на Симеон "dream3r" Ганев, който записа 27 убийства.