Легендарното трио на G2 Esports - "Perkz", "Jankos" и "Wunder" отново ще играе заедно през следващия сезон в LEC. Тримата ще представляват испанския Team Heretics в европейския шампионат по League of Legends.

Те бяха заедно в G2 няколко години като Мартин "Wunder" Хансен играе за "самураите" през 2017-2021 година, Марчин "Jankos" Янковски пък е остава в отбора година повече, а Лука "Perkz" Пъркович е икона в G2. Той започва за отбора още през 2015-а година под другото име на тима - Gamers2, и е в основата на успехите за "самураите".

Тримата играха заедно и в най-успешния сезон за G2 през 2019-а година, когато спечелиха двата шампионата в LEC плюс MSI, а на Световното стигнаха финал, но загубиха и останаха втори.

"Jankos" се присъедини към Heretics още през 2022-а година. За следващата година обаче испанската организация явно има сериозни намерения да предизвика най-силните, тъй като те привличат и друг бивш шаммпион в LEC, а именно support играча - Норман "Kaiser" Кайзер, който вдигна титлата с MAD Lions. 

Любопитното е, че adc на Heretics е "Flakked", който също мина през G2, така бившите играчи на "самураите" в испанския тим ще са четирима на брой.