Тази събота се проведе един от най-силните турнири по FIFA 17 в България, в който участие взеха 152-ма човека. 

Ивайло Христов триумфира с купата за първо място и спечели 700 лева от наградния фонд, който бе в рамките на 1100 лева. На финала той се справи с Иван Чуров след два много драматични успеха, единия от тях изкован с 4:3 в последната минута на двубоя и драматични обрати. 

Третото място в турнира остана за Кристиян Начев, а веднага след него се нареди един от най-известните български играчи Станислав Чакаров, който не веднъж е представял България на международни турнири. Топ 8 допълниха Атанас Брайков, Владимир Сиромахов, Андрей Димитров и Мартин Аксентиев.

Турнирът се проведе в два потока като всички играчи под 18 години премериха сили в Спортен Бар Академията, докато техните батковци се състезаваха в Спортен бар Ефбет Люлин. Най-добрите 4-ма от двете възрастови групи оформиха финалите между най-добрите играчи. 

Организаторите от Playstation турнири успяха да съберат награден фонд от 1100 лева като половината пари дойдоха от спонсорите Black Energy и Ruffles, а останалите се събраха от входни такси. Определено това беше един от най-силните турнир по FIFA в България с наистина огромен награден фонд. 

От Playstation турнири се заричат всеки месец да изненадват феновете на футболния симулатор и да организират големи турнири за всички възрасти, а скоро и извън София. Следете за предстоящи събития на фейсбук страницата на организаторите.