Френският снайперист на Team Vitality Матийо "ZywOo" Ербо спечели индивидуалната награда на HLTV за най-добър състезател по CS през 2023-та. На церемонията в Белград той спечели в конкуренцията на Никола "NiKo" Ковач от G2 Esports и Робин "ropz" Коол от FaZe Clan.

Звездата получи и множество други индивудални отличия, сред които Снейперист на годината, Отиграване на годината и др.

"ZywOo" бе един от състезателите, които най-бързо съумя да привикне с преминаването от CS:GO на CS2, но без съмнение в индивидуален план най-доброто му отличие за миналата година е наградата за MVP на последния CS:GO Мейджър. В Париж той бе с ключова роля за триумфа на домашна сцена на неговия Team Vitality, а освен този турнир "пчеличките" спечелиха още Gamers8, IEM Рио, BLAST Fall Final и BLAST World Final. Всяка от тези титли бе съпътствана с MVP награда за "ZywOo". Всичо това безспорно допринесе за третата награда за играч на годината в кариерата на състезателя.

23-годишният французин приключи годината с 1.31 рейтинг и първо място в света в множество категории, сред които убийства/рунд, % мачове с рейтинг над 1.00, % мачове с рейтинг над 1.30, % рундове с поне 1 убийство, % рундове с повече от убийство и други.