Отборът на Цървена Звезда победи Партизан в дербито на сръбските футболни грандове в четвъртия кръг на балканското първенство по League of Legends. Четиримата българи в състава на Звезда не оставиха никакви шансове на "гробарите", разгромявайки ги с 18:3, като до последно единственото умиране бе на сметката на сръбския съпорт на отбора "Tundra".

Двубоят започна силно за нашите състезатели, които започнаха да трупат осезаемо предимство още от десетата минута на мача. Аванасът на тима на Звезда непрекъсното растеше, като българите взеха 4 дракона, както и 2 пъти Baron Nashor. Прекрасен мач изигра топ лейнърът на Цървена Звезда Симеон "Terror" Калчев, който завърши с 3/1/9 с Gwen, а 6 убийства и 9 асистенции добави бот лейнърът Александър "Avarice" Димитров.

Победата дойде за около 40 минути, с методична, търпелива и доминантна игра, като тя е 3-та за Цървена Звезда от началото на сезона. Утре българските геймъри ще играят срещу сърбо-хърватския BeFive. Партизан остава на дъното в класирането с 4 загуби и без победа.