Груповата фаза на силния Dota 2 турнир ESL One Куала Лумпур в Малайзия, завърши. По 4 от 6-те отбора във всяка от двете групи се класираха напред, като първите две двойки станаха част от горната част на плейофната фаза и имат лукса на едно поражение, преди окончателно отпадане, докато третите и четвъртите ще участват в долната част на плейофите и съответно при загуба, приключват участие в турнира.

От група А напред се класираха Azure Ray, Gaimin Gladiator, Team Secret и BetBoom Team. Като трябва да се отбележи, че имаше бараж между GG и Team Secret за второто място, тъй като двата тима бяха с еднакъв баланс. В крайна сметка в битка 1 в 1 между "Quinn" от GG и "MidOne" от Secret, европейската организация спечели второто място.

В група B на първо място завърши G2.iG. Съставът бе последван от Team Falcons, а за плейофите се класираха още Tundra Esports и Team Liquid.

ОТ турнира вече си тръгнаха Blacklist International, LGD Gaming, Wawitas Sagazes и 9Pandas. Всеки от тях спечели между 25 и 30 хил. долара от общия награден фонд, на стойност 1 млн. долара.