Предстоят полуфиналите в CS2 турнира на A1 Gaming League - най-голямото българско състезателно eSports събитие. В днешния ден двата мача зрителите ще могат да гледат в ефира на MAX Sport 2, както и в платформата Twitch. Стартът е в 14:00, а водещ на студийната програма е създателят на съдържание Никола "Niku" Гяуров, а негов гост за сблъсъка между BetBoom и Into The Breach, ще бъде един от най-именините български геймъри в Counter-Strike: Камен "bubble" Костадинов.

Именно това е срещата, която открива деня на полуфиналите. BetBoom и ITB са два от отборите, които получиха специална покана от организаторите на турнира за участие директно в плейофите и не разочароваха в четвъртфиналните си мачове.

Вторият мач пък ще определи и другия финалист. Там опоненти ще са шведите от Metizport и изключителната изненада на турнира - Gucci Academy. Новосформираният отбор на световния моден бранд се готви само за участието си в A1 Gaming League и вече победи сериозни съперници като Alliance и Guild Eagles. Тимът се намира в серия от 5 поредни победи и със сигурност ще бъде мотивиран да достгине самия финал на турнира.