Френския Team Vitality постигна четвъртата си победа в европейския шампионат по League of Legends. Отборът на Здравец "Hylissang" Гълъбов надделя в петия кръг от пролетния дял на сезона в LEС над Rogue. Още от първото убийство в двубоя, за което с асистенция се отличи именно българският геймър, Vitality започна да трупа предимство с всяка изминала минута, което се запази до 27-ма минута, когато се разигра ключова битка за Baron. Тя обаче бе спечелена от Rogue, а в последствие противниците на нашия състезател спечелиха още една голяма битка.

Мачът стана много равностоен и Vitaltiy се опита да приключи срещата, оказвайки натиск върху базата на противника, но в крайна сметка Rogue умело отбиваше нападенията на "пчеличките". В крайна сметка срещата бе решена от битката за Elder Dragon в 38-ма минута, която позволи на "Hylissang" и съотборниците му да затворят мача, триумфално. MVP стана топ лейнърът на тима "Photon". 

Така Vitality вече има 4 победи и само 1 загуба, като в понеделник вечер е двубоят срещу Fnatic, чийто баланс е също от 4 победи и 1 загуба.