Коментаторът на електронни спортове Теодор "Tedd" Борисов сподели мнението си за трансфера на един от най-добрите български снайперисти в Counter-Strike, Валентин "poizon" Василев в Bravado. "Поне за мен интерпретацията е изключително проста. Той се присъединява към южноафрикански отбор, където аз лично не вярвам, че той ще продължи кариерата си в дългосрочен план, разбира се, това са мои разсъждения. Мисля, че за "poizon" да играе квалификацията за Мейджъра в Близкия Изток е много добър начин да покаже, че все още иска да се състезава, че все още има хъс и амбиция. Той ще играе срещу не толкова опитни отбори и такива, които имат неговата класа и опит. Ако успее да се класира или дори да покаже добро индивидуално ниво, това може да изстреля неговата кариера там, където знаем, че трябва да бъде".

"Tedd" коментира и шансовете на другия българин, който достигна до затворената квалификация за Мейджър турнира по CS2 Благой "oxygeN" Димитров: "Що се отнася до "oxygeN" и до Entropiq, мисля, че е крайно време те да постигнат успехи. Вярвам, че той и отборът се нуждаят вече от това. Те са вече заедно от около половин година и това е първият път, в който виждаме нещо по-позитивно, а това е отбор, който по мое мнение има много голям потенциал. Дали вярвам, че Entropiq може да се класира на Мейджър? Мисля, че ще е много трудно, защото да преминеш през европейския RMR е много трудно, още повече, че имаш Tier 1 отбори на предната стъпка в затворената квалификация".

Българският eSports журналист говори пред Gong.bg и по други теми, свързани с предстоящия през март Мейджър турнир в Копенхаген.