Слуховете, че един от най-добрите професионални състезатели по Counter-Strike, Ръсел "Twistzz" ван Дълкен, ще напусне FaZe Clan, се оказаха верни. Канадският геймър публикува специално съобщение, с което разкира на феновете си и на отбора, че напускането му е планирано още преди старта на първия голям турнир по CS2 - IEM Сидни. Там FaZe Clan се превърна в шампион,като последваха още отлични резултати за отбора, който сега остава без една от най-големите си звезди.

Кариерата на "Twistzz" по всичко изглежда ще продължи в Team Liquid, където той ще се завърне. В обръщението си ван Дълкен споделя, че съзнава шокът, който решението му ще предизвика, но обещава, че скоро ще разкрие повече детайли около вземането му и въпреки че му е тъжно, че напуска, изпитва щастие, защото ще се изправи пред ново предизвикателство.

От FaZe Clan публикуваха и няколко благодарствени поста към един от хората, които изстреля отбора към върха на CS сцената, а след думите, че "Магьосникът завинаги ще бъде част от семейството на FaZe" последваха стотици коментари от натъжени фенове.