Организаторът на турнири ESL FACEIT Group продължава да разширява своя партньорски списък. През август, ESL FACEIT Group сключи партньорство с няколко марки на Unilever и подписа многогодишно споразумение с Esports World Cup, събитие, организирано от Фондацията за Esports World Cup.

Родриго Самуел, главен търговски директор на ESL FACEIT Group, коментира новината: „Чрез своето партньорство с EFG, DHL се превърна в марка, която вдъхновява гейминг феновете по начин, по който никоя друга не го прави.

„Виждаме хиляди фенове, които скандират ‘DHL’ на нашите събития на живо, и любовта, която гейминг общността показва към компанията, е наистина невероятна. Тази подкрепа е доказателство за факта, че съвместната дългосрочна стратегия на EFG и DHL резонира с най-важните хора: нашите фенове.“

Това изявление подчертава значимостта на партньорството между ESL FACEIT Group и логистичната компания, като то не само осигурява необходимата логистична подкрепа за събитията, но също така спомага за засилване на връзката между марката и еспорт общността.