Българският тандем продължава да е номер 1 в Суперлигата на Испания по League of Legends. Димитър "LeBron" Костадинов, Михаил "twohоyrz" Петков и съотборниците им в Ramboot взеха осма поредна победа в елитната eSports дивизя на страната, като така са само на 1 победа от това да имат 100% успеваемост в рамките на първия полусезон от летния дял от шампионата.

В последните 2 дни Ramboot се наложи абсолютно категорично над тимовете на Movistar KOI и GIANTX. Влиянието на двамата ни състезатели в тазвечершната среща пък бе изключително голямо, съответно с героите Xin Zhao и Orianna.

В MVP-та на двата мача се превърнаха съпортът Азиз "Mxe" Алтънпънар и Халил "Rin" Сахрауи, а още по-добрата новина е, Ramboot вече има преднина от 2 победи пред най-близкия си преследвач - футболния гигант Барселона.

Именно каталунският клуб е последното препятствие пред валенсианския отбор на Михаил Петков и Димитър Костадинов, преди серията 9 от 9 да бъде превърната във факт. Двубоят е следващата седмица - на 19-ти юни.