Един от най-талантливите ни eSports състезатели, Божидар "bzm" Богданов, се класира със своя OG за новия сезон на DreamLeague по Dota 2. 18-годишният мид лейнър и съотобрниците му постигнаха 2 победи в квалификациите за онлайн турнира с награден фонд 1 млн. долара. OG надделя над KZ Team в първия кръг с 2:1, а след това триумфира и срещу Team Tickles, с 2:1 победи.

Добрата новина е, че към "bzm" може да се присъединят и други български състезатели. Иван "MinD_ContRoL" Иванов и Tundra Esports спечелиха двубоя си срещу Team Secret за да се доближат на крачка от място в DreamLeague Season 22. Във вторник вечер Tundra трябва да се наложи над Entity, за да гледаме опитният ни геймър на турнира, който ще се проведе между 25-ти февруари и 10-ти март.

В квалификациите от регион Западна Европа участва и Николай "СТОМАНЕН1" Калчев. Неговият B8 Team обаче загуби първата си среща и така 29-годишният ни съпорт и тимът му са без право на грешка в мача срещу KZ Team, а евентуално след това срещу загубилия измежду Tundra и Entity.