Френският тим, за който предстои дебют в европейския шампионат по League of Legends, Karmine Corp, ще направи силна селекция за първия си сезон в LEC. Отборът ще се подсили на 3 ключови позиции с имена, подчертаващи едновременно класа, талант и опит.

За нов jungle играч е определен китаецът Джоу "Bo" Ян-Бо. Според източниците на Sheepesports той вече е постигнал договорка с ръководството на организацията и ще получи нов шанс да се докаже на европейската сцена, след като не успя да го стори през 2022-ра, когато бе с екипа на Team Vitality.

Към него ще се включи и бившият съотборник на най-добрия българин в играта, Здравец Гълъбов - Елиас "Upset" Лип. Бившият бот лейнър на Fnatic също бе в Team Vitality, но не можа да помогне лошите резултати да бъдат избегнати. Германецът обаче остава един от най-опитните на позицията си в Европа, а е само на 23 години.

Не на последно място, според информациите, треньор на Karmine Corp ще бъде Джейкъб "YamatoCannon" Мебди. Той е едно от най-разпознаваемите лица в LEC, като е бивш треньор на тимовете на Splyce, Team Vitality, Sandbox Gaming и Fnatic. Също така той бе и дългогодишна част от анализаторския екип в студийната програма, посветена на мачовете от еврошампионата, както и на двубоите от Световното първенство. Напоследък обаче той се занимаваше предимно със стрийминг.