Българският професионален CS:GO състезател Милен "milky" Илиев се завърна в отбора на Ambush. Бившият състезател на FATE Esports бе част от Adaptation за последно, а сега отново ще бъде част от датската организация.

"След разпадането на KATUNA, исках максимално бързо да се присъединя към нов отбор, нямах нужда от почивка, а исках само да продължа моето развитие в играта. Микел "Maze" Спарват, с когото сме играли заедно повече от година в различни проекти, искаше да направи нов състав, в който атмосферата и работната етика да са на възможно най-добро ниво. Известно време коментирахме сформирането на такъв състав и ето че се случи", сподели "milky" пред Gong.bg

"С "Maze" се познавам много добре, работили сме много време и имаме роля в развитието един на друг. Мога да кажа, че в отбора всички са познати имена за CS:GO сцената и са наистина изключителни състезатели с опит и характер. Щастлив съм, че имам възможността да работя с тях и да попия от опита им."

Най-вероятно първият мач на новосформирания Ambush ще бъде в началото на месец май.

"Целта ни най-вече е да се развиваме на ежедневен принцип и да построим стабилна основа, чрез която да намерим постоянство в представянето си. А от своя страна то да се отразява най-вече в HLTV и в световния ранкинг. Много щастлив съм отново да работя със "Zouheir" той е уникален човек, който винаги е подкрепял и се е борил за играчите. Специални благодарности и на "Michael" който също повярва в нас и двамата ни предоставиха възможността да се развиваме като състав", допълва щастливият Илиев.