Легендата на Counter-Strike и отбора на Astralis Петер "dupreeh" Расмусен, предприе ново предизвикателство в богатата си кариера. Датският снайперист бе за кратко част от Heroic, но сега вече ще играе за друг датски тим, Preasy Esport.

Петкратният Мейджър шампион сподели в социалната мрежа Twitter, че той и Preasy споделят една мечта: "да стигнем до първия Мейджър в Копенхаген". Един от най-известните състезатели по Counter-Strike изобщо разказва още, че е имало "много промени в последната минута при финализирането на договорите с отбори от най-високо ниво", както и решения, вземани над него, като всичко това не е позволило на играча да облече екипа на някой по-именит състав.

В крайна сметка "dupreeh" казва още: "Харесвам хората в Preasy. Идеята да използвам уменията и опита си да помогна на този талантлив датски отбор да стигне до Мейджър на родна земя, ми допада. Дори да знам, че не сме фаворити". В състава на Preasy са още Александър "Altekz" Гивсков, Томас "TMB" Бундсбек, Исмаил "refrezh" Али и Фредрик "roeJ" Кристенсен.