Във втория си мач за днешния ден, 500 загуби от SINNERS с 1:2 във втория кръг на швейцарската фаза на CCT Central Europe #7. По-рано денс българите победиха в квалификациите за Thunderpick World Championship, но сега бяха победени от чешката организация. Мачът започна на картата Ancient, която българите бяха избрали, но за съжаление тя не премина по план. SINNERS започнаха със серия от 10:0, като в крайна сметка затвроиха картата с 16:9. Въпреки това най-много убийства записа Християн "REDSTAR" Пиронков, 27, с което за пореден път демонстрира, че се намира в изключителна форма.

Втората карта бе Overpass. Тя се развиваше сравнотелно равностойно, но в края SINNERS дръпна с 15:13 и си осигури 2 шанса, с които да затвори победата си с 2:0. Българите показаха класа и пратиха срещата в продължения, като на свой ред можеха да спечелят в първото при 18:16, но допуснаха изравняване. Все пак всичко приключи благополучно при 22:19, а отново "REDSTAR" бе водещ по фрагове, но този път в тандем с Калин "kalubeR" Ерендицов (по 31).

Mirage бе решаващата карта. 500 започна добре с две обезвреждания на бомбата, но до края на полувремето в сървъра имаше само един тим и това бе SINNERS. На Т-страна чехите завършиха с аванс от 11:4, а след смяната на ролите затвориха картата с 16:6.

Балансът на българите е от 1 победа и 1 загуба. Те се нуждаят от още 2 победи, за да стигнат до плейофите, като в следващия кръг ще играят с тим, който има същия баланс.