След като на 3-ти октомври ръководството на Team Liquid извади от своя Counter-Strike 2 състав българина Алекс "Rainwaker" Петров, вече изглежда ясно кой ще замени родния талантлив състезател. Според запознати това е бившият капитан и снайперист на Heroic Каспер "cadiaN" Мьолер.

Опитният датчанин напусна предишния си отбор, заради различията между него и шефовете във визията за бъдещето на "героите". 28-годишният Мьолер би вдигнал значително нивото на позицията In-Game Leader в състава на Liquid, като той ще вземе тази роля от неуспелия да се адаптира към спецификата на лидерството "YEKINDAR", от което страдаше както представянето на целия тим, така и индивидуалното ниво на Петров, който бе поставян в най-тежките роли за игра.

Ако все пак "cadiaN" се присъеди към Team Liquid, ще се появи друг въпрос за решаване, защото в Heroic освен лидер, той беше и основен снайперист, какъвто в състава на "кончетата" е "oSee". Така или иначе сезонът в CS2 вече започна и от Liquid нямат много време да мислят, преди да решават проблемите си.