Заместник-секретар на Аржентинската камара на електронните спортове (CADE) ще бъде Факундо Калабро (изпълнителен директор на Isurus). Той ще бъде подкрепен от основния член на борда Емилиано Пенарт (основател на Hawks), заместник-член на борда Мариано Дилетто (изпълнителен директор на Maycam Evolve), касиер Алън Поло (оперативен директор на Malvinas Gaming), помощник-касиер Гонсало Суарес (финансов директор на 9z Globant) и юридически съветник Хуан Естебан Диес.

Президентът на CADE, Гонсало Гарсия, коментира: „От известно време водим преговори с компании и ключови фигури в аржентинската еспорт индустрия. Сега сме готови да направим първата стъпка към насърчаване на индустрията, с институция, която обхваща основните интереси и приноси с ясно определена цел: да популяризираме и развием сцената.“ 

Тази нова организация има за цел да обедини усилията на водещите еспорт организации в страната, за да създаде благоприятни условия за развитие и професионализация на електронните спортове в Аржентина.