С много усилия FaZe Clan остана част от последния Мейджър турнир по CS:GO. На BLAST шампионата в Париж, мултинационланият тим бе на косъм от изхвърчане, след като започна Legends фазата с 2 загуби и допусна катастрофално поражение с 3:16 в първата част от битката си за оцеляване срещу Bad News Eagles. След абсолютното фиаско на Overpass FaZe бе на път да се провали и на Mirage, като трябваше да спасява мачбол при 14:15 рунда в полза на противника, но мачът бе пратен в продължения. Там FaZe спечели един от рундовете си на Т-страна и тотално доминира като СТ, а това донесе и своеборазен край на картата при 19:17.

Решаващата битка се проведе на Inferno, а едва на тази карта "Кланът" показа своите истински качества и взе огромно предимство на Т-страна, след 12:3. Вместо обаче Фин "karrigan" Андерсен и компания да заключат битката си без повече нерви, те позволиха на BNE завръщане до 14:14. Все пак FaZe спечели с 16:14.

Над всички бяха прибалтийските геймъри на FaZe Clan: естонецът Робин "ropz" Коол завърши с 66 убийства за 3-те карти, а латвиецът Хелвис "broky" Саукантс се отчете с други 64. 4-ма души от косовските орли, които отпаднаха, пък записаха представяне с 60+ фрага.