OG и българският състезател по Dota 2 Божидар "bzm" Богданов допуснаха поражение от Team Entity с 0:2 в среща от третия кръг на онлайн състезанието Elite League, с награден фонд близо 1 млн. долара. Българският мид лейнър и съотборниците му допуснаха първа загуба в етапа по швейцарски формат, като все още има два шанса да се класира за топ 8, където отборите ще бъдат разпределени в две групи по 4, преди да се стигне и до заключението на турнира, а именно плейофите.

За съжаление и в двете игри "bzm" и компания нямаха отговор на представянето на своите опоненти, като за Entity много силни игри направи 21-годишният казахстанец Алимжан "watson" Исламбеков. В първата игра Богданов имаше много проблеми с героя Outworld Destroyer като взе само 2 убийства и записа цели 7 умирания. Във втората игра 18-годишният българин игра много по-добре с Puck, но отново завърши с отрицателна статистика 5 убийства, 6 умирания и 7 асистенции.

Вторият опит за "bzm" и OG да достигнат до втората фаза на Elite League е срещу норвежката организация Heroic, като мачът е в сряда от 17:00 българско време.