Легендата на българския футбол Димитър Бербатов официално ще бъде част от EA Sports FC 24! Днес отново се появиха новини за бившия български нападател на Пирин, ЦСКА, Байер Леверкузен, Тотнъм, Манчестър Юнайтед, Фулъм и Монако, които дори ни показват как ще изглежда той в популярния режим Ultimate Team. Неговата Hero карта засега изглежда ще е оценена на 88 ОVR рейтинг. Към момента обаче предположенията на запознатите е, че картата му ще бъде свързана с изявите му в Бундеслигата, когато той осъществи своя пробив на европейско ниво, преди да премине във Висшата лига.

Най-добрият реализатор в историята на националния отбор на България дори има своя Berba Spin в играта, ознаменуващ една от най-класните асистенции в историята на Висшата лига, която именно той даде за гол на Кристиано Роналдо срещу Уест Хям.

Официално EA Sports FC 24 излиза на пазара на 29-ти септември, а освен Бербатов, чиято мечта да го видим в играта ще се сбъдне, България продължава да бъде представяна в режима Ultimate Team и от Христо Стоичков, който е със статут на икона в симулатора.