Двама от най-разпознаваемите български професионални състезатели по League of Legends стават съотборници в испанската Суперлига. Димитър "LeBron" Костадинов и Михаил "twohoyrz" Петков отново ще носят един и същи екип. Бившите играчи на Барселона днес се присъединиха към новака в елита Ramboot.

За последно най-добрият мид лейнър на българската eSports сцена "twohoyrz" игра в GameWard във Франция, докато Костадинов спечели промоция за първото ниво на Испания с CASE Esports, преди да си тръгне от клуба, собственост на футболиста Каземиро.

В социалната мрежа Михаил Петков сподели, че се завръща в любимата си държава, а "LeBron" написа, че няма търпение да играе в този страхотен състав в първото ниво на Суперлигата.

С екипа на Барселона двамата родни геймъри спечелиха бронз през 2022-ра в Испания и оставиха отлични впечатления за партньорството си. Сега в Ramboot те ще обединят усилия с поляка Марчин "iBo" Лебуда, испанеца Майкъл "Rayito" Хаймес и шведа Симон "Seneca" Бухт. Първият мач на Ramboot е срещу Rebels Gaming на 17-ти януари, а ден по-късно е и двубоят срещу ZETA.