Една от големите звезди на Counter-Strike, Николай "dev1ce" Реедз сподели, че не се счита за най-добрия играч на всички времена, въпреки че е спечелил повече Мейджър турнири от всеки друг. В интервю пред escorenews.com датчанинът посочи друг легендарен снайперист като най-добрия в историята на CS.

"За мен "s1mple" е най-добрият. Мисля, че той беше най-добрият дълго време. Знам, че спечелих повече от него, но аз ценя и индивидуалното ниво. Аз никога не съм бил най-добрият за цяла година. Затова за мен е логично "s1mple" да е. Също смятам, че "ZywOo" би могъл да е на неговото ниво с още няколко години. Но съм щастлив, че съм най-титулувания играч и че имах сериозна роля в това", разкрива снайперистът на Astralis.

В интервюто "dev1ce" разказва още, че е щастлив, че е подписал нов договор с "червените" до 2026-та, макар че не отрече дали е имало интерес от арабския мултимилонен проект Falcons. Опитният играч също заяви, че се чувства по-отговорен в Astralis, тъй като се старае да бъде пример за подражание сред по-младите си съотборници.