Отборът на Цървена Звезда допусна четвъртата си поредна загуба в Балканското първенство по League of Legends. Съставът, в който играят 4-ма българи, не успя да се пребори с лидера в класирането BeFive, въпреки че нашите състезатели бяха много равностойни на противниците си. Важно да се отбележи е, че в състава на българите, петият играч този път бе различен. На позицията съпорт треньорът на тима Никола "Nikola" Джорджевич замени Андрия "Tundra" Савич. 

Иначе никой от двата тима не можа да вземе сериозно преимущество в много дълъг период от срещата. В първите 10 минути разликата между BeFive и Звезда не надвишаваше 1000 злато, а първите убийства дойдоха чак в 12-та минута. First blood взе топ лейнърът на Звезда Симеон "Terror" Калчев, но в следващите 10-на минути BeFive успя да се откъсне с малко предимство напред. В крайна сметка след 40 минути борба Звезда допусна пето поражение в шампионата.

Тимът е на 5-то място в класирането с 3 победи, а тази вечер излиза срещу Партизан в голямото сръбско дерби. Интересно е, че в Партизан също има българин, в лицето на Лъчезар "Fenz1" Илиев.