Отборът на стриймъра Никола "Niku" Гяуров започна успешно участието си в турнира CEE Champions: Streamers Edition. Българските геймъри надиграха Унгария, предвождана от "Pierce". 5-цата на българския създател на съдържание, която включва някои от най-добрите ни стрелци в играта победи с 13:11 рунда на картата Ancient. Мачът от турнира за стриймъри започна по-добре за лъвовете, които дръпнаха на СТ-страна с 4:2 рунда, но след това полувремето завърши при равенство 6:6.

Team Niku започна и второто полувреме по-добре от съперника си, но унграските геймъри успяха да обърнат резултата и да поведат с 10:8. С отлична игра и много убийства на състезателя на 500 Esports Георги "SHiPZ" Григоров, българсктие геймъри отново взеха водачеството. Triple kill на Християн "REDSTAR" Пиронков доближи българите до мач пойнт, който те спечелиха от 2-ри опит и така постигнаха първата си победа на турнира.

С най-много убийства за отбора на "Niku" завършиха снайперистът Дейвид "h4rn" Бенчев и "REDSTAR", по 22. Бившият играч на Team Liquid Алекс "Rainwaker" Петров добави 20, а Георги Григоров и Никола Гяуров добавиха 19 и 13 за победата.