Българският мид лейнър в Dota 2 Божидар "bzm" Богданов и съотборниците му в OG се класираха за Мейджър турнира в Берлин, по-късно през април, след като се пребориха за място в топ 4 на DPC WEU. В бараж за 4-та позиция OG надделя над катарския Ooredoo Thunders с 2:1. В първата игра Артем "Yuragi" Голубев от Украйна бе над всички с 13/3/11 с героя Nature's Prophet. "bzm" подпомогна съотборника си с 5/3/14 с Batrider. OG се наложи за 45 минути над опонентите.

Ooredoo Thunders отговори отлично с висококачествено представяне от казахстанеца Айбек "TA2000" Токаев. С Naga Siren 22-годишният геймър "износи" отбора си до победата след 7 убийства и 14 асистенции.

Решаващата трета битка бе изключително оспорвана и продължи близо 1 час. За щастие "bzm" и компания спечелиха и си гарантираха място в топ 4 на DPC WEU, а това им даде квота за участие в Берлин. Така само за няколко дни от борещ се за оцеляването си в първа дивизия на DPC, OG стана участник в ESL One Berlin Major, с награден фонд половин милион долара.