Entropiq и Благой "oxygeN" Димитров отпаднаха от CS2 турнира на българската лига за електронни спортове - A1 Gaming League, след поражение в първия кръг на плейофите от Alliance с 0:2. Българския стрелец изигра доста силен мач, но в крайна сметка неговите усилия не се увенчаха с триумф и шведският отбор се класира за следващата фаза, където ще играе с вицешампиона от последното издания на A1 Gaming League - руския BetBoom Team.

Димитров и съотборниците му започнаха равностойно на Inferno, като след първата част на картата резултатът бе 6:6 рунда. На Т-страната си в мача Entropiq изпита сериозни проблеми и взе само още 3 рунда, като отстъпи с 9:13. Най-резултатен за тима на нашето момче бе Макс "Marix" Кюгенер с 20 убийства, докато самият "oxygeN" завърши с 16 убийства.

На Anubis българският състезател завърши като най-резултатен с 21 убийства, което му помогна и да завърши като най-резултатен в целия мач изобщо, но въпреки това Entropiq се затрудни изключително много през първото полувреме и в крайна сметка загуби с 10:13.