Българският състезател на Entropiq Благой "oxygeN" Димитров получи неприятната новина, че ще се озове на резервната скамейка на тима и е свободен да търси своя нов отбор. Това разкри самият стрелец на тима преди 2 дни в своя профил в социалната мрежа Х. Димитров прекара 8 месеца в организацията, изпълнени с непостоянство, като тимът редуваше силни и по-слаби мачове.

Ето какво още споделя 20-годишният геймър в своята публикация:

"Много съм тъжен, че се стигна до това. Вярвам, че нещата можеха да се развият по много различен начин, но за съжаление много фактори изиграха ключова роля в това да не успеем да постигнем целите си и отборът реши да потърси различен подход. В последните 8 месеца срещнах невероятни хора и създадох чудесни приятелства, които ми помогнаха да науча много. Развих се като човек и играч, а опитът ми в отбора ми помогна да осъзная още много неща, които подпомагат развитието ми ежедневно. Бих искал да благодаря на Entropiq за това, че направи всичко за мен и моя комфорт в отбора и да благодаря на моите съотборници за работата, която свършихме и хубавите спомени, които остават, след тези 8 месеца."

Димитров отправи поглед и към следващите стъпки от своята кариера.

"Колкото до бъдещето - страстта ми към играта остава непроменена. Напълно съм уверен, че мога да бъда ценен играч за всеки отбор с амбиции. Ако търсите отдаден играч за позиция anchor или entry fragger, можете да се свържете с мен. Готов съм да жертвам много в името на кауза, както и досега и съм силно мотивиран за успех. Отворен съм към предложения от всички региони", разкрива "oxygeN" в финала на своята публикация и отново благодари на хората, с които работи.