Българският CS състав на 500 допусна второ поражение в A1 Gaming League. Така родната петица е на една загуба от отпадане от най-голямата българска лига за електронни спортове. В третия кръг на груповата фаза 500 бе победен от Sangal с 2:0, който използва всички свои възможности по отличен начин.

Срещата започна на картата Anubis, като Sangal се държа напълно равностойно на СТ-страна и затвори първото полувреме при 6:6 рунда. След това воден от Линус "LNZ" Холтенг, който записа 9 убийства през втората част и общо 17 на картата, Sangal спечели с 13:7. Най-резултатен обаче бе Георги "SHiPZ" Григоров, който записа 19 убийства.

На Mirage мачът бе много по-равностоен, но за съжаление на родните фенове отново Sangal спечели, този път с 13:11 рунда. Бившият играч на Team Liquid Алекс "Rainwaker" Петров бе над всички с 21 убийства от българския тим, но над него бе играта на Иля "Ganginho" Черниченко, който приключи картата с 22 фрага. С успеха Sangal се доближава на 1 победа от място в плейофите, докато 500 трябва да постигне две поредни победи, ако иска да продължи към следващата фаза.