Българският мидлейнър в чешкото първенство по League of Legends Павел “Alien” Йотов и тимът му Inside Games записаха първата си победа за шампионата. След шест поражения в първите шест кръга, съставът на бившия резервен играч на Барселона надви геймърите от BRUTE. За тях загубата бе пета от седем срещи. Въпреки успеха на Inside тимът остава последен, но все още има шансове за място в топ 4 и продължаване към плейофите, при силни мачове оттук насетне.

Ето го и моментът донесъл голямо щастие за отбора, както и мотивация за усърдна тренировъчна работа в следващите дни и седмици.

Йотов изнесе силен двубой с героя Galio, но за най-полезен в мача бе избран неговия съотборник Марио „Shyelander” Санчес, от Испания. В четвъртък българският играч, който бе финалист в последното издание на A1 Gaming League с тима на TAKEOVER, ще се изправи срещу убедителния лидер в Чехия Dynamo Eclot. Петицата, съставлявана изцяло от чехи оглавява Hitpoint Masters със 7 победи в 7-те срещи, като редовния сезон е преполовен.