Седмото издание на най-престижната серия от турнири в България – Let’s Play Spring ще се състои този уикенд в Joy Station.

Посетителите ще бъдат свидетели на ожесточени битки между най-добрите отбори от България, Сърбия, Румъния и Гърция в дисциплините Counter-Strike: Global Offensive и League of Legends.

България ще представляват отборите на Outlaws, Enemies, Gplay.bg и Strictly Taken, които се класираха за големите финали, след като победиха останалите български претенденти по пътя.

Отборите, срещу които ще се изправят са Nexus Gaming (Румъния), iNation (Сърбия) и многократните балкански шампиони Greek Regenesis (Гърция).

Гостите на събитието ще могат и да участват и в турнирите на място по Hearthstone, FIFA17, Mortal Kombat XL, StarCraft II, WarCraft III и League of Legends. Наградния фонд за всички турнири надброява 25 000 лв.

Освен всички турнири, на място ще има зони за свободна игра, виртуална реалност, рейсинг симулатори и много награди за посетителите, подсигурени от GplayTV.

Цената на билетите е 10лв. за един ден и 15лв за двата дни, като участието във всяка една активност по време на Let’s Play Spring 2017 е абсолютно безплатно.

Можете да откриете пълната програма за събитието, както и информация за турнирите на: http://letsplay.gplaytv.bg/