Genshin Impact завладя света на игрите, а функциите на безплатната игра я правят една от най-достъпните игри както за новаци, така и за ветерани в ролевите игри с отворен свят. Zelda: Breath of the Wild, Nier: Automata и други ролеви игри с отворен свят, които идват на ум, когато някой спомене Genshin Impact. Не е чудно, че тази игра на гача се разглежда като една от най-горещите ролеви игри, с вдъхновение, толкова звездно, колкото се обсъжда по-горе.

При това положение вероятно сте прекарали много време в игра на Genshin Impact. Тъй като вероятно ще посветите още много часове на шедьовъра на безплатната игра, бихте могли да научите как да оптимизирате времето, което отделяте за играта. В Genshin Impact действа сложна и дълбока мрежа от системи, а нещата, които можете да правите, и начинът, по който да ги правите, не винаги са обяснени много добре. Тези съвети и трикове ще ви позволят да печелите опит супербързо в Genshin Impact и ще направят вашето усърдие много по-ползотворно.

Изпълнете възможно най-много домейни за въздействие на Genshin

Повишаването на нивата на героите в Genshin Impact не може да бъде по-лесно от това да правите домейни. Тъй като са най-сходни с традиционните подземия в други RPG заглавия, Домените предлагат много предизвикателства, които играчите могат да изпълнят и да спечелят тонове EXP. Можете да ги изпълнявате толкова пъти, колкото искате, и те предоставят различни награди всеки път, когато ги изпълнявате.

Домейните са разположени на картата с помощта на икона във формата на диамант със синя точка в центъра. За да получите достъп до тях, през повечето време трябва да решите малък пъзел или да изпълните свързана верига от задачи. Артефакти и материали за издигане на оръжия могат да бъдат спечелени като награди и в Домейните. Най-хубавото е, че когато стигнете до избора на награди, не е нужно да се притеснявате, че ще вземете нещо, което не ви е необходимо.

Това е една от основните причини, поради които домейните работят добре като място за бързо печелене на EXP материали. Те работят като удобен универсален магазин, тъй като Домените идват заедно с други награди, които можете да използвате за повишаване на нивата на героите и оръжията. Сега не бива да се пропуска фактът, че получаването на наградите в Домейн не винаги е безплатно. Събирането на наградите ще ви струва 20 смоли, които са ви необходими и за много други неща.

Прекарайте време в отглеждането на издънки на Ley Line в Genshin Impact

Активирането на Blossom of Revelation Ley Line Outcrops е бърз начин за повишаване на нивото. Фермерството е изпитан метод за всички ролеви игри и понякога е един от най-бързите начини да съберете ценни ресурси и да спечелите възможности за укрепване на героите и оръжията си. В Genshin Impact фермерството на материали е изключително лесно и отнема само време, за да се сдобиете с ценна печалба.

Подобно на функцията на домейните, външните линии на лея постоянно се появяват на картата със синя икона, наподобяваща мъничко димно кълбо. Когато активирате някоя от тях, ще започне кратка бойна последователност, в която ще имате за задача да потушите всички врагове, появили се около непосредствената област. След края на битката плячката е оставена за ваша сметка.

Най-хубавото на участието в Blossom of Revelation е, че почти гарантирано ще спечелите куп материали за EXP и че те се изпълняват много по-бързо, отколкото да използвате цели домейни със същата цел. Изпълнението на предизвикателствата на Цветовете на откровението е начинът, по който искате да минете, ако имате нужда от повече възможности за повишаване на нивото на героя си, ако нямате непосредствена нужда от повишаване на оръжията и талантите.

Направете прогрес в историята на Genshin Impact

И така, както във всяка игра, историята обикновено е най-добрият начин да спечелите точки опит. В Genshin Impact това не е по-различно. Значимите битки, съкровищата и босовете са домакини на много опит, който можете да натрупате, след като ги изиграете.

Разбира се, основният недостатък на трупането на опит от историята е, че можете да завършите всяка част само веднъж. Няма начин да повторите мисиите от историята, както е в други заглавия на GAAS като Destiny, където можете да повторите почти всичко, което правите в играта.

Това вероятно е най-добрият вариант за повишаване на нивото. Въпреки това не трябва да разчитате на него, тъй като няма да продължи дълго. Бихте искали да следвате този съвет, ако все още не сте завършили историята и по някаква причина сте отлагали.

Проверете за задачи в Наръчника на приключенеца на Genshin Impact

В този съвет не трябва да прекарвате много време в търсене на информация в наръчника, тъй като повечето от задачите са неща, които естествено ще правите, просто като играете играта. Въпреки това винаги е забавно да го проверявате периодично, за да видите колко близо сте до изпълнението на някои от тях. По този начин можете да съсредоточите действията си върху тази конкретна задача и да спечелите каквито и да е материали EXP, които идват с нейното изпълнение.

Някои от тях няма да се изпълняват автоматично, но те обикновено са много прости и ще ви отнемат много малко време, така че ги изпълнете възможно най-бързо, за да можете да преминете към следващото нещо. Освен това това ще ви помогне да отключите повече задачи, тъй като някои неща са необходими, за да можете да отворите повече раздели на наръчника, така че имайте това предвид, докато решавате какво да направите сега или да оставите за по-късно.

Бъдете креативни, когато повишавате нивото на героя си в Genshin Impact

Гриндинга в ролеви игри като Genshin Impact може да бъде обезкуражаващ, но не след дълго ще си създадете любими маршрути и методи за натрупване на възможно най-много опит. Дори и най-креативните играчи обаче се претоварват с броя на нещата, които трябва да направят в ограниченото време, с което разполагат в дните си.

Ето защо трябва да потърсите външна помощ за повишаване на нивото на героите си, а Eldorado.gg е идеалният сайт за тази работа. В Eldorado.gg могат да ви помогнат да повишите нивото и да подсилите героите си от Genshin Impact, така че да не ви се налага да отделяте толкова много време за това, или просто да ви продадат конфигурация с желаните от вас герои от Genshin.

Разбира се, може би се чудите дали това по някакъв начин не отнема удоволствието от работата, но това зависи от вашите ценности. Ако имате семейство, училище, работа или други задължения, които ограничават времето ви за Genshin Impact, може да не успеете да изживеете части от играта и героите, които бихте изпитали, ако имахте време.

Използването на програма за подсилване като тази, която можете да намерите на Eldordo.gg, определено ще ви даде възможност да изградите героите си и да преживеете части от играта, които вероятно не бихте могли да направите сами. Уверете се, че преди да си тръгнете оттук, сте разгледали Eldorado.gg, за да можете най-накрая да изпитате начина, по който трябва да се играе Genshin Impact.