EA Sports официално потвърди, че във FIFA 23 Ultimate Team ще има три нови икони от миналото, с които да играем в тимовете ни. Несъмнено едно от най-хубавите неща на играта е, че ни дава възможност да съживим спомените си от миналото във футбола, играейки с някои от героите на детството ни (или дори преди това). Рейтингите за трите версии на картите на всеки от новите вече са ясни.

Тримата нови, които ще влязат в „Клас 23“ са: Герб Мюлер, Чаби Алонсо и Жаирзиньо.

Герд Мюлер остава в историята като един от най-великите голмайстори във футбола. Икона на Байерн Мюнхен с три европейски купи с „баварците“, а освен това и герой на национално ниво с 68 гола в 62 мача за Западна Германия. Рейтингът му в трите варианта на картата му е: 89, 92 и 94.

Чаби Алонсо също се присъединява към иконите във FIFA 23, след кариера, изпълнена с чудесни мачове за Ливърпул, Реал Мадрид, Байерн и националния отбор на Испания. С ключово представяне той помогна на „Ла фурия роха“ да се окичи със златните медали от Световното първенство в Южна Африка, през 2010-та, както и да триумфира на Евро 2012. Рейтингите на дефанзивния халф са 87, 89 и 90.

Жаирзиньо е основна движеща сила в нападението на Бразилия през 1970-та, когато, в Мексико, страната печели световно отличие за трети път в историята си. С изключителна скорост и 33 гола в 81 мача за страната си Жаирзиньо блести и в списъците на EA Sports. Най-силната му форма е с рейтинг 92, следван от варианти от 90 и 88.

снимка: gettyimages