За първи път в България ще се проведе онлайн турнир по FIFA’18. „eCOPA Coca-Cola 2018“ ще се състои поетапно на региони между 13-ти и 22-ри април. Най-добрите шестнадесет FIFA’18 играчи от регионалните състезания ще се съревновават на финала на първенството, който ще се проведе по време на кръга от футболния турнир "Купата на Coca-Cola“ на 28 април в Бургас.

Най-добрият във футбола с джойстик в ръка от страната ни ще участва във финала на „eCOPA Coca-Cola 2018“ за Европа през юни, в който ще се впуснат финалисти от целия континент, а шампионът от него ще се класира за плейофите на гейминг Световното първенство по FIFA‘18.

След края на турнира „eCOPA Coca-Cola 2018“ ще бъдат изтеглени четирима от всички участници, регистрирали се в онлайн FIFA‘18 надпреварата, които ще спечелят пропуск за грандиозния български фестивал за азиатска култура, аниме, манга, западно кино и телевизия, гейминг и комикси - Aniventure Comic Con 2018. Награди ще получат и класиралите се на 2-ро и 3-то място участници, които ще имат уникалната възможност да присъстват на четвъртфинален мач от Световното първенство по футбол в Русия това лято.

За записвания за онлайн турнира, посетете: https://mysparx.bg/ecopa.