Отборът на Теаm Fiend постигна невероятна победа с 16:6 над легендите от FaZe Clan, с което се класира за плейофите на IEM Fall 2021. Българите изнесоха истинска лекция на американската организация, която е под №5 в световната ранглиста на CS:GO.

Tози успех дойде на Mirage, която е сред любимите карти на родния състав, а над всички бе Симеон "dream3r" Ганев, който завърши мача с 21-7 и 1.55 рейтинг.

На четвъртфиналите Team Fiend излиза срещу най-успешния тим в света - Astralis, като при победа си гарантира и място на Major в Швеция.

 

 

 

"Очаквах близка среща, но всички играха много силно. Размазахме ги с играта, която показахме. Направихме няколко рискови хода, но те дадоха резултат. Ние дойдохме тук като аутсайдери. Ще играем нашата игра, ще се подготвим, а времето ще покаже дали ще се класираме за Маjor. Dream3r е изключително мотивиран. Той 5-6 години нямаше шанс да играе на такива турнири. Това е много емоционален момент за него. Искам да благодаря на всички, които ни подкрепят", заяви Камен Костадинов минути след голямата победа.