Михаил “twohoyrz” Петков и Барселона eSports победиха MAD Lions Мадрид, в среща от 12-я кръг на испанската суперлига по League of Legends. Българинът направи някои страхотни отигравания, с които „каталунците“ да подпечатат успеха си над столичния отбор.

В началото на срещата Барселона взе минимално предимство, което „лъвовете“ бързо неутрализираха. В 20-та минута Петков осигури 2 убийства за своя тим, с което преимуществото се върна на страната на “twohoyrz” и съотборниците му. 2 минути по-късно геймърите от MAD Lions допуснаха тежка тактическа грешка, атакувайки Барона, вероятно, надявайки се „каталунците“ да не заподозрат. В тима на Барселона обаче бе избран героя Amumu, който е изключително силен в подобна ситуация. Прошка, за което, от страна на Мишо Петков и съотборниците му просто нямаше. Вижте за какво става въпрос:

След това играта завърши сравнително бързо, като натрупаното предимство осигури комфортно затваряне за Барселона. Българинът завърши без да бъде убит нито веднъж, с 4 убийства и 5 асистенции и с оглед отличната си игра бе избран за играч на мача.

В интервюто си Петков разкри някои детайли за плана за играта: „Cassiopeia е много добър избор срещу Draven и е добра на линия срещу Sylas. Съотборниците ми решиха, че Amumu също е добър вариант, особено срещу Renata. Нека призная, че не бяхме тренирали много с този герой, но бяхме убедени, че щом го видят те ще изберат Sylas, и така избора на Cassiopeia стана още по-добър. Вече започнахме да изглеждаме много повече като отбор, да си помагаме и така се забавляваме повече и постигаме по-добри резултати“ сподели “twohoyrz” в студиото на испанската суперлига.