"Златната" Християна разясни новия правилник

Християна Тодорова<strong> източник: facebook.com/BGRGfederation</strong>

Християна Тодорова източник: facebook.com/BGRGfederation

Една от грациите от предходния ансамбъл по художествена гимнастика, който спечели бронзов медал на Олимпийските игри в Рио де Жанейро през 2016 година – Християна Тодорова – направи специални разяснения за представителите на медиите по новия правилник, свързан с индивидуалното.

Тодорова, която след прекратяване на активната си състезателна кариера се потопи в съдийското амплоа, обясни някои от най-важните детайли, които остават скрити за обикновения зрител, но и които са в основата на занижаването на оценките. Тя коментира, че новите правила са напълно безкомпромисни, а изискванията към грациите ще бъдат доста завишени.

Същевременно президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева сподели, че въпреки по-строгите изисквания, правилникът не е лош. Ръководителят добави, че треньорите са доволни и заяви, че може да се очакват „много красиви, интересни, атрактивни и оригинални композиции“.

Свързани материали

  • Илиана Раева и Наско Сираков в пълния си блясък на френски бал Илиана Раева и Наско Сираков в пълния си блясък на френски бал
  • Илиана Раева се надява зала Раковски да бъде разширена Илиана Раева се надява зала "Раковски" да бъде разширена
  • vesti.bg vesti.bg
профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Художествена гимнастика

Други спортове