Оспорвани срещи и вълнуващи мачове ще предложи богатата програма на спортните канали DIEMA SPORT и DIEMA SPORT 2 през ноември. Зрителите ще имат възможността да видят грандиозния двубой между Кубрат Пулев и Райдъл Букър, важни сблъсъци от българския футболен шампионат и Висшата лига, предпоследните изяви във Формула 1 и втория сезон на Световните боксови супер серии, както и множество интересни противопоставяния от най-добрата мъжка баскетболна лига НБА. Съдържанието ще бъде излъчвано и онлайн в платформата PLAY DIEMA XTRA с абонамент или като отделни събития.

На 10 ноември най-добрият ни боксьор и претендент за една от световните титли в тежка категория – Кубрат Пулев, влиза в зрелищен спор с американеца Райдъл Букър във Фресно, Калифорния. Българинът залага претендентското си място за колана на IBF в очакване на двубой с Анди Руис или Антъни Джошуа. Прогнозираният час на мача е 7.30 ч. българско време. Той ще може да бъде проследен по DIEMA SPORT и в платформата PLAY DIEMA XTRA. 

Футболните фенове продължават да се наслаждават на родната efbet Лига в ефира на DIEMA SPORT. Каналът ще предложи редица интересни мачове между най-добрите български отбори. Началото и краят на месеца са изпитателни за Лудогорец. „Орлите” от Разград приемат Димитър Димитров и Берое на 2 ноември от 17:30 ч., а по същото време на 23 ноември Локомотив Пловдив ще опита да притисне шампионите в Североизточна България. Два много сложни теста предстоят и пред ЦСКА – на 5 ноември „червените” гостуват във Варна на Черно море от 17:30 ч. Четири дни по-късно „армейците” се впускат в столично дерби със Славия на „Българска армия” отново в 17:30ч. На 10 ноември в Коматево Левски се изправя срещу Ботев Пловдив от 15:15 ч., за да продължи преследването на челната позиция.

През ноември Висшата лига ни въвлича в титаничен сблъсък по DIEMA SPORT 2. На 10 ноември от 18:30 ч. сред песните и фанатичната атмосфера на „Анфилд” непоклатимият Ливърпул и безотказният Манчестър Сити ще отговорят на въпроса кой е големият фаворит за трофея със златната корона. За футболистите на Пеп Гуардиола постоянството ще бъде фундаментално, тъй като на 23 ноември от 19:30 ч. на „Етихад” „гражданите” имат нужда от добър резултат и срещу бързо израстващия Челси.

Развръзката на кампанията в автомобилната вселена на Формула 1 ще привлече вниманието на спортните фенове с повече от интересни два старта. На 3 ноември от 21.10 ч. зрителите ще разберат дали Люис Хамилтън ще се нареди еднолично зад Михаел Шумахер с шеста световна титла, която може да бъде завоювана в Остин. На 17 ноември в 19.10 ч. колоната се мести в Бразилия на „Интерлагос” за предпоследни изпреварвания в тазгодишния календар.

14 оспорвани мача от най-престижната баскетболна лига в света НБА също са част от богатата програма на DIEMA XTRA през целия месец ноември. Сред най-любопитните от тях са:

Лос Анджелис Клипърс – Юта Джаз на 4 ноември от 04:00 ч. по DIEMA SPORT 2

Сан Антонио Спърс – Бостън Селтикс на 10 ноември от 00:00 ч. по DIEMA SPORT 2

Голдън Стейт Уориърс – Бостън Селтикс на 16 ноември от 05:30 ч. по DIEMA SPORT 2

Хюстън Рокетс – Далас Маверикс на 24 ноември от 22:30 ч. по DIEMA SPORT

Бруклин Нетс – Бостън Селтикс на 29 ноември от 19:00 ч. по DIEMA SPORT

Спортното разнообразие на каналите ще бъде допълнено от Световните боксови супер серии, като предпоследната международна галавечер е с локация Сайтама, Япония. Феновете ще могат да я гледат на 7 ноември от 12.00 ч. в ефира на DIEMA SPORT 2.

Не пропускайте да проследите най-атрактивните спортни събития с DIEMA SPORT и DIEMA SPORT 2, както и онлайн в платформата PLAY DIEMA XTRA.