Дъщерята на Илиана Раева и Наско Сираков - Славея Сиракова - запретва ръкави около печката, за да изуми своите гости по време на шеметното кулинарно приключение „Черешката на тортата”. 

През следващата седмица ще можете да се насладите на старта на новия звезден сезон на предаването в ефира на NOVA. Освен Славея Сиракова, като участници-помощници, но на актьора и режисьор Мариан Вълев, влизат двете състезателки от националния отбор по художествена гимнастика - Катрин Тасева и Невяна Владинова.

В трета вечер в ролята на домакин ще бъде дъщерята на златното момиче Илияна Раева и футболната легенда Наско Сираков – Славея Сиракова. За своята вечеря тя залага на вдъхновение от Испания, а помощник в кулинарното творчество е сестра ѝ. Двете красиви дами приготвят здравословно меню, но изненадват с традиционно испанско ястие и великолепен десерт с маскарпоне.

Вечерта на лъчезарната домакиня е изпълнена с испанска реч и забавни истории.

Черешката на тортата

източник: NOVA

Честта да стартира кулинарното дерби на новия сезон се пада на Деян Донков. Вторият домакин за седмицата е актрисата Дария Симеонова, позната на зрителите от хитовия  български медицински сериал „Откраднат живот“.

Кулинарната седмица закрива актьорът и режисьор Мариан Вълев. На помощ за вечеря си Куката е извикал две от златните момичета – Катрин и Невяна. Красавиците приготвят вкусно меню под вещото режисьорство на Вълев. На масата има брускети с песто, домати и моцарела, сьомга и десерта мечта на всяка гимнастичка. Ще разкрият ли гостите кой е истинският автор на кулинарните шедьоври на масата или Мариан успешно ще ги убеди, че е топ готвач, не пропускайте да гледате в новите епизоди на предаването.

Кой от участниците заслужава да получи плакета и ще го връчи ли лично кулинарното гуру - шеф Иван Манчев, гледайте  „Черешката на тортата“ всяка делнична вечер от 20.00 ч по NOVA.

Черешката на тортата

източник: NOVA