В събота светът на бокса може да има плацдарм за своята голяма битка. Ако тогава филипинската звезда Мани Пакиао победи Крис Алгиери в битката в Макао, ще излезе в битка с голямата звезда Флойд Мейуедър, която се оценява на 1 млрд. долара. 

Американецът като световен шампион, е сигурният участник в тази битка. И как си мислите, че очаква изхода от големия сблъсък в събота, който ще предопредели съперника му? Ако предполагате, че е в залата за усилени тренировки или нещо подобно, лъжете се. 

Всъщност Мейуедър се е излегнал само по шорти и се готви за масаж. Но вместо някой опитен професионалист, той е заобиколен от 15 красавици, които поклащат изкусително телата си в ритъма на раппесен. 

Американецът е постнал видео от случката във всичките си профили в социалните мрежи. И коментарът му отдолу е: "Ако Бог е направил нещо по-красиво от жената, то аз не го искам."

А иначе до възможността за боксов мач за 1 млрд. долара се стигна, след като в Китай позволиха той да се излъчва по системата "плати, за да гледаш". Пакиао е много известен в Азия и се очаква половината приходи да са именно от там. Но за да се стигне до там, първо трябва да победи Алгиери.