Едно от „златните момичета“ в художествената гимнастика Христиана Тодорова празнува своя рожден ден днес. Красавицата беше част от звездния ансамбъл на България, който спечели бронзовите медали от Олимпиадата в Рио де Жанейро.

Прекрасната Хриси не се отдалечи от художествената гимнастика, след като се отказа от състезателната си кариера. Напротив – днес тя е съдия.

Бившата гимнастичка обаче, като популярен у нас човек, също понякога попада под ударите на злосторниците. Профилът й в Инстаграм, в който имаше голям брой последователи беше откраднат от хакери. Самата Хриси разказа за случилото се.

„Преди няколко дни профилът ми в Инстаграм беше хакнат. Не съм блокирала никого, не съм изтрила акаунта си нарочно. Група хакери влязоха и ми разбиха профила, след което се свързаха с мен, искаха откуп, изнудваха ме за пари и ме заплашваха. Не се връзвайте на нищо свързано с обновяване или настъпване на всякакви промени в Инстаграм. Наложи се да си направя нов профил, така че, скъпи приятели, който иска може да ме последва под потребителското име hristiana.todorova", написа Христиана Тодорова.

Екипът на GONG.BG пожелава на грацията ни да бъде здрава и много щастлива, а подобни неприятности да останат зад гърба й, защото заслужава само радостта и уважението на своите фенове. Заслужила го е.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🇧🇬🇧🇬 🇧🇬 Какво е щастие ? ... Ето това е щастие !!!" "Невъзможно" е само една голяма дума, зад която се крият много хора. На тях им е по-лесно да живеят в познатия свят, отколкото да намерят сили да го променят. "Невъзможно "не е факт. То е само мнение. "Невъзможно " не е присъда. То е предизвикателство. "Невъзможно" не е завинаги. "Невъзможното" е възможно.

Публикация, споделена от Hristiana Todorova (@hristiana.todorova) на