Българската националка по художествена гимнастика Катрин Тасева получи поредното си признание. Грацията беше отличена наградата „Достоен българин” в инициативата на „24 часа”.  

Катрин Тасева получи приза от собственика на Лудогорец Кирил Домусчиев, заради доброто си сърце.

 „За мен е чест да съм тук сред Достойните българи. Надявам се да вървим в правилната посока като общество“, каза Катрин Тасева.

„Радвам се, че организаторите ми дадоха да връча наградата точно на Катрин. Всички трябва да вземаме пример от нея. Тя е дала своята награда за световен шампион, най-милото за един спортист, за да помогне на непознат човек. Дано има повече такива примери, защото тогава можем да кажем, че сме добро общество“, заяви Кирил Домусчиев.

Катрин Тасева продаде единствения си златен медал от Световната купа в София с благотворителна цел. Освен медала, грацията ни обяви на търг и бухалките си от състезанието. Тя реши да помогне на футболиста Иван Тодоров, който имаше нужда от финансова подкрепа за лечение в чужбина. 

За 17-та поредна година вестникът провежда престижната класация на най- впечатляващите постъпки и техните автори. На церемонията бяха наградени още десетки българи.

Сред наградените беше и водещият на новините на NOVA Николай Дойнов.