30 години, след като английските журналисти от в. „Таймс” обявиха Илиана Раева за „Диамантената българка” на Световното първенство в Лондон, испанската фирма „Натура Бизе” й подари диамантен крем. На изключително изисканото парти – промоция на козметична марка, чиито кремове са известни с високото си качество и диамантен прах, Илиана Раева бе една от малкото поканени ВИП персони.

На бляскавото събитие в Архиологическия музей собствениците на фирмата семейство Рикардо и Глория Фисас останаха впечатлени от проведения с треньора на националния ни отбор по художествена гимнастика разговор на испански, като освен за продуктите на фирмата, емоционално си припомниха и времето, когато съпругът на Илиана – Наско Сираков, игра за испанските футболни отбори Реал Сарагоса и Еспаньол.

Г-жа Глория Фисас сподели с Илиана, че е останала възхитена от участието й в „Денсинг старс” и й подари карта за безплатна процедура в козметичния център от веригата в България. Генералният мениждър на фирмата за Европа – г-жа Аурора Круз, след като разбра, че семейство Сиракови, често пътуват до любимата си Барселона, както и че на Илиана Раева й предстои тренировъчен лагер и световно първенство в Япония през септември, веднага й отправи официална покана да посети центровете на компанията с предоставен пакет от козметични процедури с отстъпка, както в Барселона, така и в Япония.

След направената демонстрация и 40-минутният филм за историята на козметиката, Илиара Раева остана очарована от продуктите на фирмата.