Националката по художествена гимнастика Невяна Владинова празнува своя 25 рожден ден днес. Очарователната плевенчанка получава поздравления от рано сутринта, а президентът на федерацията Илиана Раева също не я подмина.

„Скъпа, Неви! Бъди жива, здрава, все така прекрасна, нежна и усмихната! За мен е огромно удоволствие да бъдем всеки ден заедно и да се наслаждавам на твоя талант, воля и жажда за осъщественост на спортния ти път! Искрено се възхищавам на силата и вярата ти, на твоята дисциплина и огромната ти отдаденост и любов към любимата ти художествена гимнастика! Желая ти здраве, късмет и щастливи мигове през тази година! Желая ти много медали и олимпийска квота, защото можеш много и защото заслужаваш много! Обичам те”, написа във Фейсбук Илиана Раева.

Невяна Владинова

източник: LAP.bg

В последните няколко години Невяна Владинова е водещата българска гимнастичка. Родена е в Плевен през 1994 година и влиза в залата през 2000 година. От тогава този спорт се е настанил трайно в сърцето й, а това лични във всяко нейно изпълнение.

Невяна Владинова

източник: Adore Pirin

Сезонът вече започна за Неви, която спечели бронзов медал на топка от Пран при на Москва преди броени дни. Грацията ни се подготвя за следващото си предизвикателство - международното състезание в Лисабон от 7 до 11 март.

В Португалия ще участват трите ни най-добри гимнастички - Невяна Владинова, Катрин Тасева и Боряна Калейн. Това ще бъде и първото състезание, на което трите ще премерят сили.

Невяна Владинова

източник: Adore Pirin