Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева похвали капитана на националния отбор (индивидуално) Невяна Владинова след многобоя на Гран При в Москва. Неви се класира седма, като намери място и в четирите финала на отделните уреди в неделя, а Раева ѝ пожела успех.

Ръководителят на родната централа анализира играта на плевенчанката, за която това е първо състезание през сезона, като не скри, че е щастлива от участието на Владинова.

Ето и какво написа Илиана Раева в социалната мрежа:

Невяна Владинова се класира за 4 финала на Гран При в Москва! Браво, Неви! Невяна Владинова днес (бел. ред. - в събота) откри състезателния сезон за годината с участието си в Гран При Москва. Много, много щастлива съм от нейното участие!

Защо?

Защото тази година Неви е с три нови съчетания, в които стойностите им на трудност с тяло и с уред общо са с по 3-4 точки по-високи от миналогодишните. Същото важи и за съчетанието и с топка, което е от миналата година, но доста усложнено. Нашият прекрасен капитан изглеждаше по съвсем различен начин от миналата година Категорично! Съчетанията ѝ са не само много по-сложни. Те са и по-атрактивни, със завладяващи музики и много артистичност! Неви днес (бел. ред. - в събота) допусна грешки на всичките си съчетания. Това е съвсем в реда на нещата, все пак това е първо състезание, всички грешаха. Неви не направи в някои от съчетанията си елементи с доста високи стойности. И това е съвсем в реда на неща, при положение, че драстично повишихме трудността. Трябва и още малко време, да влезе в ритъма на сезона и тогава ще покаже целия потенциал на композициите и възможностите си. След всичко изброено държа да подчертая, че тя получи едни доста добри оценки.

На прав път сме! Работа се иска...много работа, а това тя го може!

Поздравления за Неви и разбира се за Бранимира Маркова!

Успех утре, Кралице!

Помни какво си говорихме!

Успех и на младото ни лъвче Татяна Воложанина!

Обичам ви и много се гордея с вас!